Lej en mobilkran

Med mobil kraner fra 60 til 400 tons løser KG Mobilkraner A/S hejseopgaver af enhver art og omfang. Vi er landsdækkende og specialiserede i krævende hejseopgaver til dansk kvalitetsbyggeri. Vi løser alle hejseopgaver, der kræver ekstraordinær stor rækkevidde. Med mobil kraner i forskellige størrelser er vi gearet til at udføre selv dine tungeste hejseopgaver pålideligt og med stor præcision.

Kontakt os på telefon 75 73 72 00, hvis du ønsker at leje en mobil kran eller få et tilbud på udførelse af din opgave.

Vi kan løse mange hejseopgaver

Hos KG Mobilkraner A/S har vi god erfaring inden for mange forskellige hejseopgaver med mobil kraner. Vi kan blandt andet udføre følgende hejseopgaver med en mobilkran:

 • Hejs af byggematerialer
 • Hejs og montering af elementer
 • Hejs af teltoverdækning
 • Hejs og montering af pavilloner
 • Hejs af ventilationsanlæg
 • Hejs og transport af både

Vores maskinpark

 • 80 tons mobilkran
 • 100 tons mobilkran
 • 130 tons mobilkran
 • 200 tons mobilkran
 • 250 tons mobilkran
 • 300 tons mobilkran
 • 400 tons mobilkran

Kundecases

400 gæster fejrede 75 års jubilæum

Solen skinnede, musikken spillede, øllene var kolde og snakkelysten og smilene store, da godt 400 gæster fredag hyldede og fejrede Knud Gades 75 års jubilæum.

KG Mobilkraners 60m Spieringskran i aktion i Odense

KG Mobilkraners elektriske mobile tårnkran kan løfte 1,7 tons op til 38 meter i højden og med 60 meter udlæg – udelukkende ved brug af elektricitet. Se vores 60m Spieringskran i aktion i Odense.

KG Mobilkraner investerer i ny 60m Spieringskran

KG Mobilkraner har endnu en gang opgraderet flåden med en ny mobil tårnkran fra Spierings Mobile Cranes i Holland. Den elektriske mobile tårnkran kan løfte 1,7 tons op til 38 meter i højden og med 60 meter udlæg – udelukkende ved brug af elektricitet.

Spieringskran hejser på ren el

Vores kraftige Spieringskran har været på Gammel Havn i Vejle for at hejse materialer for vores kunde Hvidbo Tag.

Ny blå kran hejser på grøn strøm

KG Mobilkraner har forstærket vognparken med en brølstærk mobil tårnkran fra Spierings Mobile Cranes i Holland. Mobilkranen kan løfte 1,7 tons i 38m lodret og 60m vandret udlæg, og det endda på ren el.

KG Mobilkraner ønsker glædelig jul & godt nytår

I KG Mobilkraner har 2022 været et år med fuld fart på alt fra hejs af byggematerialer til montage af elementer, teltoverdækninger, ventilationsanlæg og pavilloner.

Glimt fra arbejdsdagen i KG Mobilkraner

Oplev KG Mobilkraner på farten. Vores dygtige kranførere har knipset løs med mobilkameraet og fanget arbejdsdagene i billeder. Se med her.

KG Mobilkraner på farten

Oplev KG Mobilkraner på farten. Vores dygtige kranførere har knipset løs med mobilkameraet og fanget arbejdsdagene i billeder. Se med her, hvor du også finder en video optaget med drone af en af vores samarbejdspartnere.

KG Mobilkraner i april-glimt

April måned bød på et væld af spændende opgaver for KG Mobilkraner. Nogle af opgaverne løste KG Mobilkraner alene, andre blev løst i et samarbejde med vores søsterselskab Knud Gade og vores mangeårige samarbejdspartner Tage Kristensen A/S.

KG Mobilkraner løfter årets nyhed i Givskud på plads

Babycare Centeret er hejst på plads af KG Mobilkraner.

KG Mobilkraner samlede Hoffmans 750 tons mobilkran til demontering af vindmølle

20 lastbiler. Så mange brugte tyske Hofmann på at transportere alle delene til deres LTM 1750 mobilkran til sitet ved Bøvling Bjerg, hvor mobilkranen skulle nedtage en landvindmølle.

Pavilloner hejst på plads i atriumgård på Nordsjællands Hospital i Hillerød

Seks træk med pavilloner og to træk med jernbjælker og opklodsning kørte onsdag morgen fra Vejle. Destinationen var Nordsjællands Hospital i Hillerød, hvor pavillonerne blev opsat i atriumgården.

Motorsav overrakt til vinderen

Vinderen af KG Mobilkraners konkurrence om en motorsav, Jette Egeskov fra Jelling, havde sendt manden i byen for at modtage gevinsten. Kørselsdisponent i KG Mobilkraner Alex Larsen (til højre) overrakte motorsaven til en glad Søren Andersen, der glæder sig til at tage den i brug.

Hejs og montering af elementer til ungdomsboliger

En snæver byggeplads med minimal plads til at manøvrere på var ingen hindring, da KG Mobilkraners 100 tons mobilkran hejste og monterede elementer til de 66 nye ungdomsboliger, der er ved at blive bygget i Danmarksgade og Havneparken i Vejle.

Udskiftning af kerne i skorsten

KG Mobilkraners 130 tons mobilkran var torsdag eftermiddag ude på en lidt anderledes opgave, der bød på udskiftning af inderkernen i en skorsten på et kraftvarmeværk.

Hejs af ventilationsanlæg

KG Mobilkraners 100 tons mobilkran var tidligt på færde tirsdag morgen for at hejse et nyt ventilationsanlæg op på taget af et supermarked midt i Vejle.

Hejs med mandskabskurv på Vejle Sygehus

KG Mobilkraners 130 tons Grove mobilkran har været i aktion i weekenden, hvor den har hejst mandskabskurv ind i atriumgård på Vejle Sygehus.

Gæt hvor vi hejser vinder udtrukket

Direktør i KG Mobilkraner, Martin Gade, kunne i dag overrække en Makita DDF484 boremaskine og DMR112 radio til vinderen af konkurrencen ”Gæt hvor vi hejser”, og det var en glad Lars Storm, der tog imod gevinsten.

Elementmontage

KG Mobilkraners 130 tons mobilkran har været i Midtjylland for at hejse og montere elementer. Læs mere om elementmontage.

Transport, hejsning og montering af pavilloner på Nordsjællands Hospital i Frederikssund

For Dalsgaard Pavilloner A/S har KG Mobilkraner A/S i samarbejde med søsterselskabet Knud Gade A/S transporteret, hejst og monteret 17 pavilloner på Nordsjællands Hospital i Frederikssund.

78 tons tung maskine bakset på plads i maskinhal

De store muskler har været i spil i KG Mobilkraner, der i denne uge har stået for aflæsning af en maskine med en samlet vægt på cirka 78 tons.

Demontering og læsning af 23 pavilloner for JK Pavilloner

Læs hvorfor JK Pavilloner og direktør Yvonne Kristensen vælger Knud Gade A/S og søsterselskabet KG Mobilkraner A/S til demontering, læsning og transport af 23 pavilloner fra Flensborg til Danmark.

Hejs af kontor- og mandskabspavilloner på nyopført P-hus

For at spare plads på byggeområdet har KG Mobilkraner A/S hejst kontor- og mandskabspavilloner op på det øverste dæk på et P-hus, der er i gang med at blive opført i Horsens. Læs historien.

Montering af brændstoftank på 15 tons

KG Mobilkraner A/S var onsdag i Randers for at montere en brændstoftank på 15 tons. Opgaven blev udført effektivt med KG Mobilkraners 100 tons mobilkran. Se billeder fra opgaven.

Hejsning, transport og opsætning af pavilloner for ABC Pavilloner til ny byggeplads i Risskov

Knud Gade A/S har hejst, flyttet og opsat 50 pavilloner for ABC Pavilloner, der i mange år har været en god samarbejdspartner.

Hejs og montering af elementer og stål i Kokkedal

I dag var vores 130 tons mobilkran kørt et smut til Sjælland for at hejse og montere elementer og stål til et byggeri i Kokkedal. Læs hvordan opgaven blev løst.

Demontering og nedhejs af anlæg

I KG Mobilkraner demonterer og nedhejser vi forskellige anlæg for en vejlensisk virksomhed med vores 130 tons mobilkran med 60m hovedbom + 20m jib. Se og læs hvordan.

KG Mobilkraner kranede søndag i Aarhus C

For at genere trafikken mindst muligt i Aarhus midtby trak KG Mobilkraner i arbejdstøjet søndag formiddag.

Hejs af stilladsoverdækninger

Vintervejret viste sig fra sin smukkeste side, da vi hejste stilladsoverdækninger på plads på en boligblok i Ørstedsgade i Vejle. Med stilladsoverdækningen er det nu muligt for håndværkerne at arbejde sikkert og tørt uafhængig de snebyger, regnvejr og vinterstorme, der altid lurer i de danske vejrprognoser.

Hejsning af stålspær til nyt byggeri på Fertin i Vejle

Fertin i Vejle er en af vores langvarige samarbejdspartnere. Vi har netop hejst stålspær på deres nye byggeri. Opgaven er løst med vores nye 100 tons mobilkran med en rækkevidde på 60 meter + 20 meter jib.

Hejs af elementer til nyt plejehjem i Svendborg

Vi er landsdækkende og specialiserede i krævende hejseopgaver på byggepladser. For vores samarbejdspartner, STB Byg, har vi monteret elementer til Svendborgs nye friplejehjem med 40 plejeboliger og tilhørende fællesfaciliteter i bymidten.

Flytning af 90 tons boremaskine

Grove 130 tons og Grove 100 tons måtte i spil, da en af vores faste samarbejdspartnere skulle have flyttet boremaskine på 90 tons.

Grove 100T + 130T mobilkran løfter pavilloner

Vi skal i løbet af de næste måneder flytte samtlige 130 pavilloner tilbage til Dalsgaard Pavilloner i Vejle, hvor de skal opgraderes, inden de naturligvis skal videre til nye opgaver.

Hejs af tagmaterialer for Dansk Supermarked

Vores dygtige kranchauffør havde ikke langt på arbejde, da han tirsdag morgen kl. 6 begyndte at rigge kranen til hos Dansk Supermarked, der ligger skråt over for vores hovedsæde på Englandsvej i Vejle.

Hejs af elementer til Food Innovation House

Elementmontage i Vejle. Knud Gades søsterselskab, Vi har hejst og monteret elementer til Food Innovation House i Vejle.

Vi opruster med nye maskiner

Vi har forrygende travlt og bestiller ny 100 tons mobilkran.

Reoler monteres i Jysk’s nye højlager

Vi er i disse dage i gang med at montere reoler i det kommende nye højlager ved Jysk i Uldum.

Arbejdsfoto

En af vores kraner i aktion i Vejle

Udskiftning af generator i vindmølle

Vores 130 tons mobilkran kom på arbejde i højderne, da KG Mobilkraners dygtige pilot udskiftede en vindmøllegenerator i Kværndrup.

Præcisionsarbejde i Silkeborg

Det krævede lidt behændighed og is i maven, da en af vores 130 tons kraner kom på præcisionsarbejde under hejs af glas, alupartier platforme m.m. på en byggeplads i Silkeborg.

Nye altaner til vejrs i Aarhus

Hejs af altaner og platforme. Se billeder

Montage- og hejseopgave i Holbæk

Se billeder fra montage- og hejseopgave i Holbæk

Vores nye 130t mobilkran

Se vores nye 130t mobilkran

KG Mobilkraner er en realitet

I et samarbejde med vognmandskollegaen Tage Kristensen, Hanstholm A/S har Knud Gade A/S etableret KG Mobilkraner A/S. I den nye virksomhed kan Knud Gade A/S og Tage Kristensen A/S løse flere og større opgaver inden for byggeriet i hele Danmark. - Vi oplever en...

KONTAKT

KG Mobilkraner A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle

Martin Gade

MARTIN GADE

Skal vi ringe dig op?