KG Mobilkraner A/S

Mobilkran leje? Kontakt KG Mobilkraner A/S

Har du brug for rådgivning til en konkret hejseopgave, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på leje af en mobilkran i størrelsen 60 til 400 tons? Så er du meget velkommen til at kontakte os, og høre mere om leje af mobilkran og priser herpå. Se mere om mobilkraner på Fyn.

Kontakt
Martin Gade
Mail: martin@kgmobilkraner.dk
Kontor: +45 75 73 72 00
Mobil: +45 29 64 66 58

KG Mobilkraner A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
CVR: 37760587

leje mobilkran

Er du i tvivl om, hvilken mobilkran, du skal bruge?

Så står vi klar til at rådgive dig! Det eneste du skal gøre er at fortælle os om din hejseopgave, hvorudfra vi kan vurdere, hvilken størrelse mobilkran, du har brug for at leje. Vi kan i samme forbindelse fortælle dig om vores leje af mobilkran priser, og give dig et godt tilbud på din opgave.

Hos os får du en god mobilkran pris

Det kan ofte være dyrt at leje en mobilkran, men hos KG Mobilkraner A/S tilbyder vi leje af mobilkran til priser, hvor alle kan være med. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at leje en mobilkran til en god mobilkran pris. Vi tilbyder udlejning af mobilkraner i hele Danmark.

Vi udfører gerne din hejseopgave

Ønsker du at få professionel hjælp til din hejseopgave? Så står vi klar til at hjælpe dig! Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan løse alle hejseopgaver inden for 60 og 140 tons. Vi har blandt andet god erfaring med at hejse byggematerialer, elementer, ventilationsanlæg, teltoverdækninger og meget mere. Kontakt os gerne og få en uforpligtende samtale om din hejseopgave, og få en god mobilkran pris.

KONTAKT

KG Mobilkraner A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle

Martin Gade

MARTIN GADE

Skal vi ringe dig op?