Leje af mobilkran Odense og Fyn

Søger du et sted, hvor du kan leje en mobilkran i Odense eller på resten af Fyn? Hos KG Mobilkraner A/S kan du nemt leje en mobilkran på Fyn. Vi har mobilkraner, der kan løse enhver hejseopgave inden for 60 til 400 tons. I et samarbejde med KG Mobilkraner A/S udføres dine hejseopgaver af vores dygtige, erfarne kranførere.

Kontakt os på telefon 75 73 72 00 og hør mere om dine muligheder inden for leje af mobilkran i Odense og på Fyn.

mobilkran Odense

Find en mobilkran til din hejseopgave

En mobilkran kan anvendes til mange forskellige hejseopgaver. Fordelen ved en mobilkran er, at den dækker en ekstra stor rækkevidde. Du kan blandt andet bruge en mobilkran til et byggeri, hejsning af en pavillon eller hejsning af en båd. Mulighederne er mange. Det kan være svært selv at vurdere, hvilken mobilkran der er den rette at anvende til ens projekt. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig i dit valg.

Om KG Mobilkraner A/S

Hos KG Mobilkraner A/S har vi mange års erfaring inden for at arbejde med mobilkraner. Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente, og de leverer altid et arbejde i en meget høj kvalitet. KG Mobilkraner A/S har værksted i Vejle, men vi udlejer mobilkraner i hele landet og har mange års erfaring med alle former for løfte- og hejseopgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du skal bruge en mobilkran.

Lej en mobilkran på Fyn

Ønsker du at leje en mobilkran i Odense eller en anden by på Fyn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 73 72 00 eller sende en mail til martin@kgmobilkraner.dk. Her giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på udlejning af en mobilkran eller et tilbud på hejseopgaver udført med en mobilkran.

KONTAKT

KG Mobilkraner A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle

Martin Gade

MARTIN GADE

Skal vi ringe dig op?