Udlejning af mobilkran

Hos KG Mobilkraner A/S tilbyder vi mobilkran udlejning i hele Danmark til konkurrencedygtige priser. Vi har mobilkraner til enhver hejseopgave, der kan løse hejseopgaver lige fra 60 til 400 tons. Skal du hejse nogle byggematerialer, en båd, et ventilationsanlæg, elementer eller noget helt femte? Så finder du en mobilkran hos os!

Kontakt os på telefon 75 73 72 00 i dag, hvis du ønsker at leje en mobilkran eller gerne vil have flere oplysninger om vores services.

 

mobilkran udlejning

Vi udfører gerne din hejseopgave

KG Mobilkraner A/S tilbyder mobilkran udlejning i kombination med nogle af branchens dygtigste kranførere. Vores medarbejdere udfører altid et professionelt, præcist arbejde i en høj kvalitet. Vores kranførere er specialister i krævende hejseopgaver, og der er derfor ingen opgaver, der er for store for dem. Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udførelse af din hejseopgave.

 

Professionel rådgivning i forbindelse med leje af hejse- og løfteudstyr

Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi kan give vores kunder en kompetent rådgivning både i forbindelse med leje af løfteudstyr og udførelse af hejseopgaver. Derudover har vi altid stort fokus på sikkerhed, så hvis du gør brug af vores udlejning af mobilkran, opretholder vi de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med hejseopgaven.

 

Kontakt os for udlejning af mobilkran

Det er nemt og hurtigt at leje en mobilkran hos KG Mobilkraner A/S. Det eneste du skal gøre er at ringe til tlf. 75 73 72 00, hvor vores medarbejdere står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på mobilkran udlejning. Foretrækker du at henvende dig skriftligt, kan det ske på martin@kgmobilkraner.dk. Ved skriftlig henvendelse svarer vi hurtigst muligt.

KONTAKT

KG Mobilkraner A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle

Martin Gade

MARTIN GADE

Skal vi ringe dig op?

Følg os