Leje af mobilkran i Herning, Fredericia, Århus, Vejle og Kolding

Hos KG Mobilkraner A/S udlejer og udfører vi arbejde med mobilkraner i hele Jylland. Vi har mobilkraner, der kan tage mellem 60 og 400 tons, så vi kan løse størstedelen af alle hejseopgaver, både større og mindre. KG Mobilkraner A/S er specialiserede inden for hejseopgaver, der er ekstra krævende. Kontakt os uanset hvilken hejseopgave det drejer sig om.

Bestil en mobilkran i Fredericia, Kolding, Herning, Århus og Vejle – eller resten af Jylland på telefon 75 73 72 00 i dag.

Mobilkran Herning, Fredericia

Professionelt arbejde

Hvis du vælger KG Mobilkraner A/S til at udføre din hejseopgave, er du sikret et arbejde i en høj kvalitet. Alle vores medarbejdere har god erfaring inden for området, og de sætter en ære i at levere deres arbejde fejlfrit til den aftalte tid. Vi har hovedsæde i Vejle, men vi tilbyder udlejning og udfører arbejde i hele Jylland og på Fyn. Du kan derfor nemt leje en mobilkran i Vejle, Århus, Kolding, Herning og Fredericia hos os.

En mobilkran kan anvendes til meget

En mobilkran kan anvendes til mange forskellige hejseopgaver. Du kan blandt andet anvende en mobilkran til hejsning af:

  • Materialer til et byggeri
  • Elementer
  • Teltoverdækning
  • Pavilloner
  • Anlæg til ventilation
  • Både
  • Og meget mere

Blandt de mange hejseopgaver vi har udført kan nævnes demontering og læsning af pavilloner, der skulle flyttes fra Flensborg til Danmark, hejs af kontor- og mandskabspavilloner til øverste dæk af et p-hus under opførelse i Horsens og baksning af en 78 tons tung maskine i en maskinhal. Vi har desuden stor erfaring med manøvrering på både snævre byggepladser og byzoner med tæt bebyggelse. Ingen opgave er for kompleks for os – kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din hejseopgave!

Vil du leje en mobilkran?

Så kontakt os på telefon 75 73 72 00 eller martin@kgmobilkraner.dk og lej en mobilkran i Kolding, Vejle, Århus, Herning og Fredericia. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse mobilkran, du skal bruge, står vores medarbejdere klar med vejledning.

KONTAKT

KG Mobilkraner A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle

Martin Gade

MARTIN GADE

Skal vi ringe dig op?