For Dalsgaard Pavilloner A/S har KG Mobilkraner A/S i samarbejde med søsterselskabet Knud Gade A/S transporteret, hejst og monteret 17 pavilloner på Nordsjællands Hospital i Frederikssund. Pavillonerne er hejst med KG Mobilkraners 130 tons mobilkran, mens Knud Gade har stået for transporten.

– Pavillonerne målte 16 x 4,5 meter. Det er 4 meter længere end normalt, men det gav nu ingen problemer, fortæller direktør i KG Mobilkraner Martin Gade om transporten, der foregik på trailere med tvangsstyring og dobbelt udtræk.

– Transport, hejsning og montering af pavilloner kræver erfaring og det rigtige grej. Det har vi i Knud Gade, og det er en af de vigtigste årsager til vores langvarige og gode samarbejde med Dalsgaard Pavilloner, forklarer direktør i KG Mobilkraner Martin Gade.

Brug for transport, hejsning og montering af pavilloner?

I KG Mobilkraner A/S har vi i samarbejde med vores søsterselskab Knud Gade A/S i mange år flyttet pavilloner og alle former for langt, bredt eller højt gods. Vi kender alle myndighedskrav og har det rigtige grej. Det betyder, at du får løst din specialtransport professionelt og problemfrit.

Kontakt os på 75 73 72 00 eller martin@kgmobilkraner.dk. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst løfter din opgave.